​​Få et tilbud

Har du brug for at få lagt tag eller få det renoveret, så kontakt BS Tag & Facade og få et uforpligtende tilbud.

​Referencer

Nedenfor kan du finde nogle eksempler på vores arbejde.​

HVAD KAN DU FORVENTE AF BS TAG & FACADE?

​Kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser kendetegner BS Tag & Facade.

Når du vælger os til at håndtere opgaven, er du garanteret en løsning, som du kan glæde dig over både nu og i mange år frem.

Vi arbejder med fokus på helheden, hvor håndværk og den æstetiske finish skal hænge sammen, så resultatet ikke bare bliver funktionelt, men også pænt.

Vi klarer alle opgaver inden for beton- og tegltage.

MANGE ÅRS ERFARING INDEN FOR BETON OG TEGL

Virksomheden blev etableret i 1972 af Bent Sørensen, hvorefter hans søn, Morten Sørensen, overtog den i 1988. Morten står stadig for den daglige drift.

Lige siden starten har vi været kendt for at levere grundigt arbejde med sans for detaljerne til fornuftige priser.

DANKIT, MONIER OG RANDERS TEGL​

​Gennem tiden har vi håndteret både store og små projekter for andre håndværkere, private og kommunale instanser, hvilket betyder, at vi kan tilbyde professionel rådgivning uanset opgavens type.

Hos BS Tag & Facade arbejder vi kun med de bedste leverandører på markedet, herunder Dankit, Monier og Randers Tegl og IBF.

Når solide produkter går hånd i hånd med rigtig godt arbejde, er du garanteret et langtidsholdbart resultat. Vi arbejder i hele Danmark og kører gerne langt for opgaven.

Kontakt os på telefon 9824 7075 eller 2088 9865 for et uforpligtende tilbud.

​BS Tag og Facade • Fennen 19 • 9490 Pandrup • CVR.: 12873190 • Tlf.: +45 9824 7075 • Mobil.: +45 2088 9865 • E-mail: bstagpandrup@c.dk